Veelzijdig,
no-nonsense en constructief samenwerken

Samenwerken?

Op een plezierige, no-nonsense manier ben ik in staat om projecten op te starten, te overzien en te coördineren. Zulke werkzaamheden intrigeren mij: ik bijt mij er helemaal in vast. Het doel? Om écht iets neer te zetten. Geen plannen voor in de la, maar een mooie strategie waar je iets mee kunt. Handvaten voor de toekomst, met als resultaat bijvoorbeeld een tastbaar product met succesvolle commerciële mogelijkheden.

Buro Biest Kaas

‘‘Resultaatgericht, plezierig

en no-nonsense’’

Achtergrond & referenties

Ik heb een achtergrond in commercie en facility management. Met deze ervaringen heb ik als ondernemer vanaf 2007 aan de basis gestaan van het landelijk opererend cateringbedrijf ‘UitjeThuis’. Verder ben ik jarenlang actief geweest als import- en exportmanager in de zuivelbranche, waarbij ik eveneens veel internationale ervaring heb opgedaan op gebied van branding, copywriting en sales. Van 2019 tot 2021 ben ik als kwartiermaker en secretaris betrokken geweest bij het project Biodivers boeren op Schiermonnikoog.  Daarnaast zette ik ook met de boeren het kaasmerk ‘Van Schier in de markt.

Verschillende cursussen en praktijkervaringen hebben ervoor gezorgd dat ik breed inzetbaar ben binnen financieel management, projectmanagement, marketing, zuivelbereiding en alles wat daarmee te maken heeft. Internationale relaties kan ik goed onderhouden want behalve Nederlands spreek ik vloeiend Engels en Duits, en ook kom ik met het Spaans en Frans uit de voeten.

Naast de werkzaamheden bij Buro Biest ben ik parttime als adviseur betrokken bij Wing, waar ik met veel plezier samen met Irene van Dorp programmamanager, Westerkwartier Natuurinclusief ben. In mijn vrije tijd ben ik betrokken bij een bestuur dat back-to-basic-vakantiekampen organiseert voor een middelbare school, waarbij we de leerlingen een week in de natuur laten ervaren. 

Als zuivelexpert met mijn commerciële studieachtergrond en werkervaring trekt de dynamiek in de wereld van de melkveehouderij me aan. Ik geef dan ook graag advies over de positionering van lokale voedselinitiatieven en van zuivel.

Ik werk vanuit Groningen, maar ik reis graag. Een echte ‘Stadjer’ dus, maar dan wel eentje die tot nog meer bloei komt in de natuur en in het bijzonder in de agrarische sector.