Veelzijdig,
no-nonsense en constructief samenwerken

Samenwerken?

Op een plezierige, no-nonsense manier ben ik in staat om projecten op te starten, te overzien en te coördineren. Zulke werkzaamheden intrigeren mij: ik bijt mij er helemaal in vast. Het doel? Om écht iets neer te zetten. Geen plannen voor in de la, maar een mooie strategie waar je iets mee kunt. Handvaten voor de toekomst, met als resultaat bijvoorbeeld een tastbaar product met succesvolle commerciële mogelijkheden.

Buro Biest Kaas

‘‘Resultaatgericht, plezierig

en no-nonsense’’

Achtergrond & referenties

Ik heb een faciliterende en commerciële studieachtergrond. Met deze ervaringen heb ik als ondernemer vanaf 2007 aan de basis gestaan van het landelijk opererend cateringbedrijf ‘UitjeThuis’. Verder ben ik jarenlang actief geweest als import- en exportmanager voor kaasgroothandel Eisenga Kaas, waarbij ik veel internationale ervaring heb opgedaan op gebied van branding, copywriting en sales.

Tijdens mijn werkzame leven heb ik tal van opleidingen en cursussen gevolgd en ben ik zodoende goed geïnformeerd op gebied van zuivelbereiding, financieel management, projectmanagement en marketing. Naast Nederlands spreek ik vloeiend Engels en Duits, en ook kom ik met het Spaans en Frans uit de voeten. Ik werk vanuit Groningen, maar ik reis graag. Een echte ‘Stadjer’ dus, maar dan wel eentje die tot nog meer bloei komt in de natuur. Momenteel ben ik als ‘’projectbegeleider zuivel’’ met veel plezier verbonden aan het biodiversiteitsproject op Schiermonnikoog. Daarnaast werk ik samen met de horecaondernemers op de Waddeneilanden samen aan een inventarisatie naar verduurzaming van het goederentransport.